Veelgestelde vragen

Hoe lang blijven ballon decoraties goed?
Ballondecoraties zijn temperatuur en weer gevoelig. Bij temperaturen boven de 25 graden raden wij aan de decoratie binnen te plaatsen of zeker in de schaduw. Buiten blijven de ballondecoraties bij temp. beneden de 20 graden enkele dagen goed. Binnen kan een decoratie van latex ballonnen wel een maand goed blijven

Hoe lang van te voren te reserveren ?
Wij adviseren u een ballondecoratie (pilaren en bogen) minimaal 1 maand van te voren te bestellen. Zo is er voldoende tijd om te overleggen welke decoratie het beste past en de gewenste ballonnen te bestellen. .
 
Moet ik vooraf betalen ?
Ja, zodra u een bestelling plaats zie ik graag de betaling tegemoet. 
 
Ik wil annuleren, kan dat ?
Bij annuleren brengen wij kosten in rekening. Dit heeft ermee te maken dat op de dag van uw boeking wij mogelijk andere boekingen hebben moeten afzeggen. Annuleringskosten bedragen: meer dan 4 weken van te voren 25% bij 4 weken van te voren 50% bij 2 weken van te voren 75% 1 week van te voren 100% Alleen bij zeer ernstige en onvoorziene omstandigheden kan in overleg gratis geannuleerd worden. ( slecht weer is geen reden voor annuleren)  
 
Hoe lang zweven helium ballonnen ?
Een ronde latex helium ballon van 30 cm zweven 8-10 uur.  Tegen een meerprijs van € 0,25 kunnen wij de ronde latex ballonnen voorzien van highfloat. Dit is een dun gellaagje in de ballon waardoor de ballon enkele dagen zweeft ( 2 a 3 dagen )